Blog

5 Lokasi Yang Menyeronokkan Boleh Anda Kunjungi Hujung Minggu Ini

Hujung minggu adalah masa yang sesuai untuk berehat dan berseronok selepas minggu yang panjang dan sibuk. Sama ada anda ingin berehat atau beriadah, terdapat beberapa tempat terbaik untuk melepaskan lelah daripada kerja seharian dan menenangkan anda sekeluarga dengan percutian.

Jika anda merancang keluar mengembara di hujung minggu, pertimbangkan untuk mendaftar untuk eCard BHPetrol dan aplikasi eCard! Ia bukan sahaja membantu anda menjimatkan wang dan memperoleh 2x mata untuk bahan api, tetapi ia juga menawarkan promosi eksklusif untuk hiburan seperti filem, taman air dan taman tema kegemaran anda.

Kini dengan aplikasi eCard BHPetrol, mengumpul ePoints di stesen BHPetromart dan BHPetrol terpilih adalah lebih mudah dan menjimatkan masa! Dengan aplikasi eCard, anda boleh mengumpul ePoints di terminal luar apabila menggunakan kad kredit anda untuk mengisi minyak. Jika anda membeli-belah di BHPetromart, anda juga boleh mengumpul ePoints di terminal tertutup dengan hanya menunjukkan kod QR anda dalam aplikasi eCard untuk mengimbas mata terkumpul anda di kaunter juruwang!

Terokai ganjaran rakan kongsi aplikasi eCard BHPetrol yang hebat hanya untuk anda – lihat 5 tempat yang menyeronokkan ini berbaloi untuk dikunjungi pada hujung minggu dan tawaran eksklusif yang anda tidak patut ketinggalan!

1) Sunway Lagoon (by Tourplus)

BHPetrol eCard App Sunway Lagoon by Tourplus Promo Code

 

Kepada semua pengembara dan peminat aktiviti air! Jika anda belum lagi melawat taman air Sunway Lagoon, inilah masa yang dinantikan. Terletak hanya dalam jarak 45 minit pemanduan yang singkat dari Kuala Lumpur, taman yang luas ini menjanjikan percutian yang sempurna daripada bandar. Dengan lebih 90 permainan dan tarikan merentasi enam jenis pengalaman yang menggembirakan, Sunway Lagoon memberi ganjaran kepada pengunjungnya yang mencabar dan penuh keseronokan untuk seisi keluarga.

Bekerjasama dengan Tourplus, kini anda boleh menjimatkan 10%* untuk tiket waterpark dengan menebus kod eksklusif anda pada aplikasi eCard BHPetrol dengan penebusan 0 ePoints!

*Terma dan syarat dikenakan.

 

2) GSC Cinema

BHPetrol eCard App Free Movie Voucher Redeption Code

 

Jika anda seorang kaki wayang dan pencinta filem maka menghabiskan hujung minggu anda di pawagam, tawaran ini adalah untuk anda. Pawagam GSC menawarkan pelbagai pilihan filem, daripada aksi, percintaan hingga komedi yang pastinya ada sesuatu untuk semua orang. Jadi dapatkan popcorn dan duduk di skrin besar untuk menonton filem blockbuster terkini!

Tawaran hebat menanti semua pengguna aplikasi eCard BHPetrol! Anda kini boleh menebus satu (1) tiket wayang percuma* dengan hanya 1,000 ePoints dengan menggunakan kod baucar yang dan menebusnya melalui Kiosk Tiket GSC, e-pembayaran GSC di gsc.com.my atau GSC Mobile Apps

Tekan sini untuk maklumat lanjut.

*Terma dan syarat dikenakan.

 

3) LEGOLAND (by Tourplus)

BHPetrol eCard App LEGOLAND Malaysia by Tourplus Promo Code

 

Mulakan permainan bertemakan LEGO yang mesra kanak-kanak bersama keluarga anda dengan mengunjungi LEGOLAND Malaysia Resort. Taman tema ini menampilkan lebih 80 tarikan yang diilhamkan oleh batu-bata Lego iaitu daripada roller coaster ke bandar mini yang dibuat sepenuhnya daripada blok Lego! Bersedia untuk menikmati dunia bata dengan permainan yang menarik, makanan istimewa berkualiti tinggi, menjamin anda dan keluarga anda hari penuh kegembiraan di sini!

Apa lagi? Kini dengan aplikasi eCard BHPetrol, anda boleh menebus kod diskaun 10%* dengan perbelanjaan minimum RM100 di LEGOLAND Malaysia One Day Pass melalui laman web Tourplus!

*Terma dan syarat dikenakan.

 

4) Red Box Karaoke

BHPetrol eCard App Red Box Free 1 Hour Karaoke

 

Menyanyi sepuas hati anda dengan rakan-rakan di Red Box Karaoke. Dengan bilik peribadi yang dilengkapi dengan sistem bunyi yang canggih, sofa yang selesa dan pilihan lagu dalam pelbagai bahasa, memberikan anda pengalaman karaoke yang terbaik.

Sama ada untuk meraikan hari lahir anda, perhimpunan sosial atau hanya ingin mengasah bakat anda, tingkatkan keseronokan dengan tawaran eksklusif di aplikasi eCard BHPetrol sekarang untuk mendapatkan sesi karaoke tambahan* selama 1 jam percuma! Sah di mana-mana cawangan Karaoke Red Box & Green Box kecuali cawangan Red Box Plus Pavilion KL.

*Terma dan syarat dikenakan.

 

5) Lost World of Tambun (by Tourplus)

BHPetrol eCard App Lost World in Tambun by Tourplus Promo Code

 

Jika anda ingin menikmati kehijauan, berikut adalah satu lagi pilihan taman tema air dalam persekitaran yang indah iaitu Taman Air Lost World of Tambun di Ipoh. Taman mesra keluarga ini menawarkan kolam air panas, zoo haiwan peliharaan dan banyak permainan air untuk menghiburkan anda sepanjang hari.

Jangan lepaskan tawaran eksklusif pada aplikasi eCard BHPetrol dan kini anda boleh menebus diskaun 10%* untuk pembelian kemasukan anda melalui Tourplus!

*Terma dan syarat dikenakan.

Tidak sabar untuk merancang percutian hujung minggu anda? 

Jangan lupa simpan blog ini untuk kemudiannya untuk lebih berjimat sambil bergembira di 5 tempat menarik yang patut dilawati apabila anda menggunakan aplikasi eCard BHPetrol

Apa tunggu lagi? Muat turun aplikasi eCard BHPetrol dan mula menikmati keistimewaannya sekarang!