Blog

3 Kelebihan Aplikasi eCard BHPetrol yang Mungkin Anda Tidak Mengetahui

Secara umumnya adakah anda mendapati diri anda banyak memandu untuk kerja? Jika ya, tiada sebab untuk anda tidak mendaftar untuk eCard BHPetrol

Memiliki eCard BHPetrol membantu anda menjimatkan wang dan memperoleh mata untuk pelbagai hadiah dan penebusan baucar –memberi anda nilai tambahan untuk lawatan rutin anda ke stesen minyak untuk mengisi minyak mahupun berehat sebentar. Apatah lagi, anda juga boleh memperoleh 2x ePoints dengan setiap pembelian petrol dan diesel di BHPetrol!

Kini dengan aplikasi eCard BHPetrol, mengumpul ePoints di BHPetromart dan stesen BHPetrol terpilih adalah lebih mudah dan menjimatkan masa! Dengan aplikasi eCard, anda boleh mengumpul ePoints di terminal luar apabila menggunakan kad kredit anda untuk mengisi minyak. Jika anda membeli-belah di BHPetromarts, anda juga boleh mengumpul ePoints di terminal tertutup dengan hanya menunjukkan kod QR anda dalam aplikasi eCard untuk mengimbas mata terkumpul anda di kaunter juruwang!

Dan itu hanyalah secara dasarnya – berikut ialah 3 faedah aplikasi eCard BHPetrol lain yang mungkin anda tidak tahu untuk anda memperoleh ganjaran yang lebih besar!

 

1) eBaucar BHPetrol RM2 Percuma

 

Complimentary RM2 BHPetrol eVoucher

Baru menggunakan aplikasi eCard BHPetrol? 

Mulai sekarang hingga 31 Disember 2022, ahli aplikasi eCard BHPetrol baharu layak menerima eVoucher BHPetrol RM2* percuma! eBaucar RM2 ini akan diberi ganjaran dalam masa 7 hari bekerja sebaik sahaja anda mendaftar dengan menggunakan kod rujukan BHPXSME dan terhad kepada jumlah 35,000 penebusan sahaja.

*Tidak termasuk perkhidmatan tambah nilai, pembayaran bil utiliti dan cuci kereta.

**Tertakluk pada T&S.

 

2) Win a Special Gadget Every Month!

 

BHPetrol Win Special Gadget Every Month

Tambahkan tenaga dan anda berpeluang memenangi hadiah hebat di BHPetrol! Sertai kontest Win Special Gadget every Month! dan anda berpeluang memenangi Gajet Bulan Ini dengan pembelanjaan terkumpul sejumlah RM30.00* di stesen BHPetrol yang mengambil bahagian!

Peraduan ini berlangsung dari sekarang hingga 31 Disember 2022 dan setiap bulan, 1 pemenang hadiah utama dan 4 pemenang hadiah saguhati akan dipilih. Berikut ialah senarai hadiah utama setiap bulan yang anda boleh menangi:

 

Month

Gadget 

January

iPhone 13 128GB (Starlight)

February

Dyson Digital Slim Fluffy Extra

March

Nintendo Switch (Neon)

April

iPhone 13 128GB (Black)

May

Dyson Digital Slim Fluffy Extra

June

Marshall Standmore II Bluetooth Speaker (Black)

July

Dyson Airwrap Styler Set

August

Dyson Supersonic Hair Dryer

September

Huawei Matebook D15 15.6 inch [256GB] 8GB RAM

October

iPhone 13 128GB (Pink)

November

Garmin Venu 2 Slate Stainless Steel Bezel with Black

December

iPhone 13 128GB (Pink)

 

Untuk menyertai, anda perlu menjadi ahli aplikasi eCard BHPetrol yang sah untuk memperoleh 1 penyertaan peraduan pada bulan tersebut untuk setiap perbelanjaan terkumpul RM30.00* di stesen BHPetrol yang mengambil bahagian dengan penerimaan eCard. Lebih banyak penyertaan peraduan yang anda perolehi setiap bulan, lebih tinggi peluang untuk anda dipilih sebagai pemenang!

*Tidak termasuk perkhidmatan tambah nilai, pembayaran bil utiliti dan cuci kereta.

**Tertakluk pada T&S.

 

3) Program Rujukan Kongsi Lebih Banyak, Peroleh Lebih Banyak 

 

BHPetrol Share More, Earn More

Sebarkan kegembiraan dengan program rujukan eCard BHPetrol! Untuk mengumpul lebih banyak ePoints untuk diri sendiri, anda boleh merujuk rakan dan memperoleh 100 ePoints (bersamaan dengan RM1) setiap satu apabila rakan anda membelanjakan terkumpul RM30 di stesen servis BHPetrol yang mengambil bahagian. Apa yang anda perlu lakukan ialah mula berkongsi aplikasi eCard BHPetrol kepada rakan anda untuk mendapatkan ePoints rujukan anda! 

Lebih ramai rakan yang anda rujuk, lebih banyak keuntungan bagi anda! Program rujukan Share More, Earn More ini bermula dari 1 Okt 2022 dan seterusnya dan terhad kepada jumlah 35,000 penebusan sahaja berdasarkan siapa cepat dia dapat.

**Tertakluk pada T&S.

 

Itu dia, 3 kelebihan aplikasi BHPetrol eCard yang mungkin anda tidak tahu! Apa tunggu lagi muat turun aplikasi eCard BHPetrol dan mula menikmati keistimewaannya sekarang!