Blog

5 Hadiah Saat Terakhir Yang Anda Boleh Dapatkan Dari BHPetromart

Adakah majlis hari lahir atau majlis istimewa akan tiba? Jika anda mencari hadiah untuk orang yang tersayang di saat akhir, idea hadiah bernas daripada BHPetromart ini boleh anda jadikan hadiah untuk di berikan! 

Sama ada anda memberi hadiah kepada rakan rapat, ahli keluarga atau pasangan anda, tidak salah rasanya untuk anda dapatkan hadiah berguna mahupun praktikal yang boleh mereka gunakan setiap hari! Sebagai contoh, kotak snek yang digubah dengan teliti atau kad Touch ‘n Go yang telah di isikan nilai di dalamnya!

Dengan 400 stesen BHPetrol di seluruh negara, anda boleh membeli-belah hadiah di saat akhir anda dengan mudah di mana-mana BHPetromart! Lebih-lebih lagi, anda juga boleh memperoleh mata dan menebus ganjaran hebat dengan eCard apabila anda membeli-belah atau mengisi minyak di BHPetrol!

Waktu berjalan jadi inilah 5 hadiah saat akhir yang anda boleh dapatkan daripada BHPetromart yang pasti disukai oleh orang tersayang anda! 

 

1) Kotak Snek Yang Di Khaskan

Personalized Snack Box

Photo Credits: BHPetrol Malaysia Instagram

 

Pepatah ada mengatakan, “Kehidupan yang bahagia bermula dengan perut yang bahagia” dan apa yang lebih menggembirakan daripada mengejutkan orang yang anda sayangi dengan kotak yang di reka khas sendiri dan diisi dengan semua kudapan kegemaran mereka.

Kunjungi BHPetromart terdekat untuk mendapatkan kotak snek yang anda inginkan dengan pelbagai pilihan snek lazat kami yang terdiri daripada kekacang, kerepek perisa tempatan dan luar negara, biskut, coklat, mee segera dan banyak lagi!

Ini adalah cara terbaik untuk memuaskan keinginan mereka dan mengingatkan mereka tentang kasih sayang anda di masa akan datang!

 

2) Kad Touch ‘n Go

Touch _n Go Card

 

Anda bahawa hampir semua orang di Malaysia menggunakan Touch ‘n Go semasa di jalan raya. Anda boleh dapatkan Kad Touch ‘n Go BHPetrol eksklusif di Touch ‘n Go SPOT yang terdapat di stesen BHPetrol terpilih. Di sini, anda juga boleh mendapatkan jumlah tambah nilai penuh jika anda memuat semula kad anda, tanpa caj perkhidmatan! Hanya hadiah yang sesuai untuk pemandu yang senantiasa di jalanraya!

 

3) eCard Rewards

BHPetrol eCard

 

Ia sememangnya satu kemenangan apabila anda diberi ganjaran untuk sesuatu yang anda kerap lakukan, dan itulah yang anda akan dapati dengan aplikasi eCard dan eCard BHPetrol!

Dengan setiap liter yang dibelanjakan di stesen servis BHPetrol, anda memperoleh 1ePoint yang boleh anda kumpulkan bagi menebus pelbagai hadiah melalui BHPetrol eCard Rewards Online. Lebih banyak ePoint yang anda peroleh, lebih besar ganjarannya!

Program kesetiaan eCard BHPetrol menawarkan pelbagai pilihan produk dan ganjaran eksklusif yang boleh ditebus serta-merta melalui BHPetrol eCard Rewards Online. Hadiah eksklusif boleh tebus ini termasuk peranti elektronik, alat pintar, mainan dan banyak lagi!

Dengan aplikasi eCard khusus, mengumpul ePoints kini lebih mudah dan menjimatkan masa! Anda boleh menggunakannya untuk menyemak ePoints anda yang diperolehi, serta mencari stesen BHPetrol terdekat untuk melihat produk yang boleh anda tebus.

 

4) Baucar Hadiah

Gift Vouchers

 

Jika anda tidak mahu membelanjakan ePoints anda untuk barangan eksklusif, apa lagi yang boleh anda lakukan dengannya? Ia juga berguna untuk menebus baucar hadiah untuk pelbagai kedai runcit!

Walaupun ia tidak begitu kreatif, ia boleh dianggap sebagai tindakan perkhidmatan untuk orang yang anda sayangi! Terdapat banyak perkara yang boleh anda lakukan dengan baucar hadiah, ia boleh digunakan untuk membeli makanan di luar, perbelanjaan Touch ‘n Go selama seminggu, dan juga penjimatan kecil daripada Watson, Aeon, SenHeng, Poh Kong dan banyak lagi!

Anda boleh menyemak ePoints anda dengan mudah dari keselesaan rumah anda menggunakan aplikasi eCard atau lawati BHPetrol eCard Rewards Online untuk melihat baucar yang tersedia untuk penebusan!

 

5) Pelincir BHPetrol

Photo credits: Facebook BHP Johor Bahru

 

Adakah anda mengenali seseorang yang sangat meminati kereta atau motosikalnya? Adakah dia sentiasa berdedikasi untuk memastikan pemanduan jalan raya yang lancar dan menghabiskan masa berjam-jam memastikan perlindungan enjin yang sangat baik?

Barisan pelincir BHPetrol ini akan memastikan enjin kenderaannya selamat walaupun dalam keadaan yang paling ekstrem sambil memberikan prestasi, kuasa dan perlindungan untuk memuaskan hati pemandu yang paling mencabar!

Ketahui lebih lanjut tentang pelbagai jenis pelincir BHPetrol untuk kereta dan motosikal di laman web rasmi di sini! Sama ada anda seorang yang baru atau sudah terbiasa dengan automotif, kakitangan kami sentiasa bersedia untuk memberikan khidmat nasihat di stesen BHPetrol terdekat anda.

 

Dan begitulah, 5 idea hadiah saat akhir yang anda boleh dapatkan daripada BHPetrol! Jangan lupa untuk melawat BHPetrol hari ini dan nikmati penjimatan hebat dengan eCard dan aplikasi eCard!