Blog

5 Idea untuk Meraikan Ibu Bapa Anda

Kini tiba waktunya untuk kita sebagai anak untuk menunjukkan penghargaan kita kepada ibu bapa. Ibu bapa memerlukan lebih banyak kasih sayang dan perhatian terutamanya apabila mereka semakin menua, namun kita sebagai anak haruslah menghargai mereka dengan menyediakan sesuatu yang istimewa daripada kebiasaan.

Sama ada sesi spa yang menenangkan atau merancang aktiviti menyeronokkan bersama-sama, dengan adanya BHPetrol eCard app pasti rancangan anda menjadi sempurna.

Dengan memuat turun aplikasi mudah alih eCard, anda kini kurang membawa satu kad fizikal kerana kesemuanya hanya di dalam telefon anda termasuklah ePoints! Aplikasi eCard BHPetrol bukan sahaja membantu anda menjimatkan wang dan memperoleh 2X ePoints untuk bahan api, tetapi ia juga menawarkan nilai tambahan kepada promosi eksklusif untuk aktiviti riadah, perkhidmatan dan restoran tempatan untuk memberikan hadiah istimewa kepada ibu bapa anda.

Ayuh mulakan cara menunjukkan kasih sayang yang istimewa kepada ibu dan ayah melalui 5 idea bernas ini untuk diraikan bersama ibu bapa anda.

1) OGAWA

Ogawa Massage chair promotion on BHPetrol app celebrating Parents day

 

Berikan ibu bapa anda masa berehat yang tenang dengan OGAWA! Peralatan kesihatan dan produk urut berkualiti tinggi ini boleh membantu ibu bapa berehat selepas melalui hari yang panjang atau bila-bila masa yang mereka mahukan keselesaan di rumah mereka.

Produk OGAWA terkenal dengan kualiti, keselesaan dan ciri inovatifnya. Dengan pelbagai kerusi urut mudah alih dan peralatan kecergasan tersedia, aplikasi eCard BHPetrol menawarkan kod baucar khas sehingga *65% untuk pembelian dalam talian anda di OGAWA.

*Terma dan syarat dikenakan

 

2) Suplemen Kinohimitsu

Kinohimitsu supplements promotion on BHPetrol app celebrating parents day

 

Sebagai jenama terkenal yang khusus dalam makanan tambahan kesihatan dan kesejahteraan, produk Kinohimitsu dibuat dengan bahan-bahan semula jadi dan terkenal dengan keberkesanannya dalam mempromosikan kesejahteraan secara keseluruhan. Daripada minuman kolagen kepada suplemen imunisasi, ada sesuatu untuk semua orang.

Untuk menghadiahkan sesuatu yang praktikal untuk ibu bapa anda, aplikasi eCard BHPetrol bekerjasama dengan Kinohimitsu E-Store untuk menghadiahkan ibu bapa anda hadiah kesihatan dan kecergasan dengan *kod baucar RM20 daripada pada jumlah bil (perbelanjaan minimum RM80).


*Terma dan syarat dikenakan

3) Sesi Spa

Spa retreats kuala lumpur promotion on BHPetrol app celebrating parents day

 

Bersedia untuk menikmati tawaran rehat yang menakjubkan di spa terkenal seperti Urban Retreat Spa, Mandara Spa atau MY Thai & MY Tradisi. Spa ini terkenal dengan suasana yang tenang, ahli terapi yang mahir dan penggunaan teknik penyembuhan tradisional.

Ibu bapa anda boleh menggunakan pakej eksklusif dengan meluangkan satu atau dua jam untuk berehat sepenuhnya dan kembali segar. Tempah percutian untuk ibu bapa anda hari ini dengan menggunakan faedah ahli aplikasi eCard BHPetrol eksklusif bermula daripada *diskaun 10% untuk satu sesi.

*Terma dan syarat dikenakan

 

4) Pelbagaian Kelazatan

Local exotic cuisines promotion on BHPetrol app celebrating parents day

 

Jika anda mempunyai ibu bapa yang suka menikmati makanan yang enak, tiada pilihan yang lebih baik daripada mengejutkan mereka dengan hidangan jamuan makan. Aplikasi eCard BHPetrol bekerjasama dengan restoran terkenal seperti Simply Ribs, Mohammad Chow dan Dar Al-Arab Gourmet untuk menawarkan ibu bapa anda pengalaman masakan yang akan mereka hargai.

Sama ada masakan Barat seperti tulang rusuk berasap atau pengalaman makan yang indah dan luar biasa di Mohammad Chow dan Dar Al-Arab Gourmet, ibu bapa anda pasti akan menikmati setiap suapan dengan *diskaun tambahan (daripada 10%) pada jumlah bil.

*Terma dan syarat dikenakan

 

5) Pemeriksaan Kesihatan Dari National Cancer Society
Malaysia

National cancer society body screening promotion on BHPetrol app celebrating parents day

 

Tunjukkan kepada ibu bapa anda bahawa anda mengambil berat dengan membantu mereka kekal sihat! Persatuan Kanser Kebangsaan Malaysia menawarkan pemeriksaan badan yang boleh mengesan tanda-tanda awal kanser atau masalah kesihatan yang lain. Ini cara yang bagus untuk memastikan ibu bapa anda mengetahui keadaan kesihatan mereka dan menjaga diri mereka dengan baik.

Untuk menekankan kepentingan pemeriksaan kesihatan yang kerap, aplikasi eCard BHPetrol menawarkan promosi menarik sehingga *50% diskaun untuk menggalakkan ibu bapa mengambil langkah proaktif ke arah kesejahteraan mereka.


*Terma dan syarat dikenakan

 

Kini anda sudah pun mengetahui 5 idea ini yang bakal membantu anda meraikan ibu bapa anda dan membuatkan mereka berasa istimewa! Jangan lupa untuk dapatkan lebih banyak keistimewaan ahli aplikasi eCard BHPetrol seperti perolehan mata dan penebusan baucar dengan memuat turun aplikasi mudah alih hari ini!

Adakah kamu tahu? Dengan menjadi pengguna applikasi eCard, anda juga boleh menyertai kempen eksklusif BHPetrol dan menikmati faedah ahli yang lebih besar:

  1. Kumpul ePoints Anda Serta-Merta Dengan Aplikasi eCard
  • Mengumpul mata kini lebih mudah dan menjimatkan masa.
  • Peroleh 2X ePoints dengan setiap pembelian petrol dan diesel!
  1. Program Rujukan Untuk Mendapatkan Lebih Banyak ePoint!
  • Rujuk rakan dan dapatkan 100 ePoints (bersamaan dengan RM1) setiap satu apabila rakan anda membelanjakan terkumpul RM30 di stesen servis BHPetrol yang mengambil bahagian.
  • Share More, Earn More!” program rujukan terhad kepada jumlah 35,000 penebusan sahaja.

*Terma dan syarat dikenakan