Blog

5 Tips Penjimatan Di Hari Raya: Edisi Hadiah

Dengan Hari Raya baru saja berlalu, anda mungkin mempunyai lebih banyak rumah terbuka untuk dikunjungi. Dan anda mungkin sedang mencari beberapa idea hadiah yang tidak membebankan wang. Kami faham, anda ingin menghadiahkan orang tersayang anda dengan hadiah yang menakjubkan sambil memastikan dompet anda gembira terdengar seperti dilemma akan tetapi jangan risau, kerana kami mempunyai penyelesaian yang tepat untuk anda.

Mencari hadiah Hari Raya terbaik tidak perlu tercari-cari dari satu platform ke platform yang lain. Dengan aplikasi eCard BHPetrol, anda boleh mengakses pelbagai tawaran hadiah eksklusif dan menarik di hujung jari anda. Di luar platform untuk ahli kami yang dihargai memperolehi dan menebus ePoints, anda juga boleh menikmati tawaran ini bermula daripada 0 mata dengan mendaftar hari ini!

Mari kita mula tunjukkan lebih kasih sayang kepada orang tersayang melalui 5 idea hadiah Raya ini untuk memastikan kemurahan hati anda tidak merugikan.

 

Sweet Delights

 

Tiada apa yang menggambarkan penghargaan dan kemanisan seperti hidangan yang menggembirakan. Raya ini, pertimbangkan untuk menghadiahkan orang tersayang anda dengan beberapa produk yang enak untuk memuaskan hati mereka. Paling penting, anda boleh menggunakan aplikasi eKad BHPetrol untuk menikmati diskaun eksklusif bagi barangan terpilih di kedai roti dan kuih-muih rakan kongsi kami.

Manjakan diri anda dengan manisan dari Vanilla Mille Crepe, Junandus dan Haruka Bakery yang enak dengan diskaun sehingga *15% secara eksklusif pada aplikasi. Terokai pelbagai hidangan yang direka untuk menggembirakan mata dan citarasa anda.

*T&C Applied

 

Bunga Segar

 

Bunga bukan sahaja untuk Hari Valentine! Kejutkan orang tersayang anda dengan sejambak yang menakjubkan dari Bull & Rabbit untuk membawakan sentuhan keanggunan dan bunga segar ke dalam rumah mereka, menceriakan perayaan Hari Raya mereka! Terokai pelbagai susunan berwarna-warni dan minta ia dihantar ke depan pintu anda dengan satu klik mudah. Kini dengan aplikasi eCard BHPetrol, anda juga boleh menikmati sehingga *15% diskaun semua item dalam koleksi Bull & Rabbit.

*T&C Applied

 

Set Hadiah Kesihatan

 

Sebarkan kasih sayang dan sikap positif melalui kesejahteraan Hari Raya ini! Tunjukkan kepada orang yang anda sayangi bahawa anda mengambil berat tentang kesejahteraan mereka dengan hadiah yang ikhlas. Manjakan mereka dengan snek Amazin’ Graze yang lazat dan berkhasiat dalam pelbagai set hadiah. Untuk sentuhan istimewa tambahan, gandingkannya dengan item yang dipilih susun dengan teliti daripada Organic Fields untuk kombinasi yang menarik. Jangan lupa untuk menebus tambahan *10% diskaun untuk hadiah pilihan anda di aplikasi eCard BHPetrol.

*T&C Applied

 

Hamper Hadiah Tersendiri

Bagi mereka yang mementingkan sentuhan peribadi, hamper hadiah yang ditempah adalah pilihan yang tepat. Pods & Petals Giftlab sedang menawarkan diskaun *15% untuk bunga, hadiah dan hamper. Sentuhan unik mereka pasti mencipta kenangan yang berkekalan, manakala penjimatan juga akan membawa kegembiraan.

Jika anda ingin menonjolkan diri daripada hadiah Raya yang lain, pertimbangkan hadiah berupa bakul buah-buahan dari MBG Fruitshop, lengkap dengan diskaun sehingga *10%. Segar, melambangkan kelimpahan dan keberkatan – ia adalah hadiah Raya yang sentiasa mencapai sasaran.

*T&C Applied

 

Pilihan Teh Artisanal

 

Untuk tema hadiah yang lebih halus dan tenang, mengapa tidak memilih daun teh premium daripada Rhymba Hills Tea? Pilihan mereka adalah simfoni rasa dan kesejahteraan, cara simbolik untuk mengucapkan ‘keamanan dan kesihatan’ bagi mengakhiri bulan Ramadan ini.

Dan bukan itu sahaja! Dengan membeli-belah di kedai dalam talian mereka, anda boleh dengan mudah mendapatkan *15% diskaun untuk kategori terpilih dengan menggunakan promosi eksklusif anda sebagai ahli aplikasi eCard BHPetrol.

*T&C Applied

 

Walaupun nilai pemberian melangkaui wang, cadangan 5 idea hadiah Hari Raya kami memastikan keprihatinan di sebalik hadiah anda tanpa dibayangi oleh harga.

Dan sekali lagi, jangan lupa untuk menebus tawaran eksklusif anda dengan mendaftar sebagai ahli aplikasi eCard BHPetrol. Dengan aplikasi ini, anda bukan sahaja memiliki penjimatan untuk membeli-belah hadiah Raya anda, tetapi juga dianggap sebagai pemberi hadiah musim ini yang paling bijak!