Blog

7 Idea Penjagaan Diri Mesra Bajet

Dalam dunia yang serba pantas hari ini, penjagaan diri telah menjadi lebih daripada sekadar kemewahan, ia adalah satu keperluan. Dengan pandemik yang berterusan, tahap tekanan dan kebimbangan telah meningkat, menjadikannya lebih penting untuk menjaga diri kita sendiri. Tetapi penting juga untuk menjaga dompet dan belanjawan kita.

Jika anda bosan mencari kod promosi dan baucar tanpa henti hanya untuk menjimatkan sedikit untuk detik-detik gembira yang berharga itu, jangan lihat lebih jauh daripada aplikasi eKad BHPetrol! Dengan aplikasi ini, anda boleh menjejaki ePoints anda dengan mudah pada telefon mudah alih anda. Tetapi bukan itu sahaja – anda juga mendapat akses kepada faedah eksklusif daripada pedagang kesayangan kami, membantu anda berjimat tanpa menjejaskan pengalaman anda!

Penjagaan diri tidak semestinya mahal, dan kami di sini untuk membuktikannya. Kami telah mengumpulkan 7 idea penjagaan diri mesra bajet dengan aplikasi eKad BHPetrol yang boleh anda lakukan tanpa perlu berbelanja. Jadi, mari selami!

 

Menyimpan untuk Rutin Penjagaan Kulit Anda

Photo Credits: Park Spots

 

Penjagaan kulit yang betul adalah aspek penting dalam penjagaan diri. Walau bagaimanapun, mencari produk penjagaan kulit mampu milik boleh menjadi mencabar. Tetapi jangan takut! Dengan aplikasi eKad BHPetrol, anda boleh menikmati diskaun hebat RM20* apabila anda membelanjakan minimum RM100 di Watsons Malaysia. Ia adalah tawaran yang luar biasa yang semua peminat penjagaan kulit yang harus di ambil kesempatan!

 

Cantikkan Kuku dan Rasai Kehebatannya

Photo Credits: Cutiecle Facebook and BMIC

 

Tiada apa-apa yang sama seperti perasaan kuku yang baru siap. Cutiecle The Nails Expert dan BMIC Nail Spa Salon adalah dua tempat yang menawarkan diskaun untuk mereka yang mencari mani-pedi mesra Muslim. Berita menggembirakan untuk ahli aplikasi eKad BHPetrol – nikmati diskaun sehingga 40%* di Cutiecle The Nails Expert dan diskaun 15%* di BMIC Nail Spa Salon untuk pelbagai perkhidmatan termasuk kuku, waxing, perming bulu mata dan banyak lagi. Sertai kami dan lengkapkan rutin penjagaan diri anda dengan penuh keseronokan dan mampu milik.

*T&C Applied

 

Waktu Malam Berkualiti Bersama Tersayang

Photo Credits: Eatigo

 

Bersosial dengan orang tersayang adalah bahagian penting dalam penjagaan diri. Anda tidak perlu menghabiskan banyak wang untuk berseronok. Skybar & Lounge di Dorsett Hartamas KL menawarkan potongan 15%* daripada jumlah bil untuk pengguna eKad, menjadikannya tempat yang bagus untuk menikmati minuman dan mengejar rakan anda sambil mengekalkan bajet anda.

*T&C Applied

 

Temui Bacaan Hebat Anda Seterusnya

Photo Credits: Vulcan Post

Membaca adalah cara terbaik untuk berehat dan melarikan diri daripada realiti. Kini dengan aplikasi eKad BHPetrol, kepuasan ini tidak perlu membebankan wang. Kedai buku MPH menawarkan diskaun sebanyak RM5* untuk buku dan alat tulis dengan perbelanjaan minimum RM50 untuk pembeli dalam kedai dan baucar RM10* untuk pembeli dalam talian dengan perbelanjaan minimum RM100.

*T&C Applied

 

Berikan Rumah Anda Satu Ubahsuai Mini

Photo Credits: SSF Home

 

Perubahan mudah dalam ruang kediaman anda boleh melakukan keajaiban untuk kesihatan mental anda. SSF Home menawarkan potongan 50%* jumlah bil dengan pembelian tiga (3) item sahaja. Anda boleh menukar rupa bilik anda dengan mudah dengan menggantikan permaidani lama anda dengan yang baharu atau dengan membeli beberapa hiasan untuk memberikan ruang anda kelihatan segar.

*T&C Applied

 

Merancang Untuk Percutian Seterusnya

Photo Credits: Klook

 

Adakah anda mengimpikan percutian anda yang seterusnya? Merancang perjalanan anda bukan hanya mengenai tempahan penerbangan dan penginapan; ia tentang mencipta pengalaman yang tidak dapat dilupakan yang anda akan hargai untuk tahun-tahun akan datang. Nasib baik, anda boleh menyelesaikan semua perancangan anda di Klook sambil menjimatkan lebih banyak dengan mendaftar sebagai ahli aplikasi eKad BHPetrol. Klook menawarkan ahli kami diskaun 5% di seluruh tapak untuk semua pengguna dan diskaun RM20 dialu-alukan untuk pembelian pertama untuk pengguna Klook baharu dengan perbelanjaan minimum RM150.

*T&C Applied

 

Pergi ke Percutian yang Santai

Photo credits: Glenmarie Hotel Resorts and The Pines Melaka

 

Jika melancong ke luar bandar bukan pilihan, anda masih boleh berehat dan memanjakan diri anda dengan staycation dengan tawaran hebat eksklusif untuk pengguna aplikasi BHPetrol eKad. Nikmati diskaun 25% pada kadar fleksibel terbaik Glenmarie Hotel & Golf Resort, sambil menikmati kemudahan dan kemudahan lain. Selain itu, The Pines Melaka menawarkan diskaun 10% yang menarik untuk harga terbaik yang tersedia, menjadikannya tempat yang bagus untuk percutian yang santai.

Itupun dia! Penjagaan diri tidak semestinya mahal, dan kami berharap 7 idea memanjakan diri mesra bajet dengan aplikasi eKad BHPetrol ini memberi anda sedikit inspirasi untuk hari penjagaan diri anda yang seterusnya.

Adakah kamu tahu?

Dengan menjadi pengguna aplikasi eKad, anda juga boleh menyertai kempen eksklusif BHPetrol dan menikmati faedah ahli yang lebih besar:

  1. Kumpul ePoints Anda Serta-merta dengan aplikasi eKad
  • Mengumpul mata kini lebih mudah dan menjimatkan masa.
  1. Program Rujukan Untuk Mendapatkan Lebih Banyak ePoint!
  • Rujuk rakan dan dapatkan 100 ePoints (bersamaan dengan RM1) setiap satu apabila rakan anda membelanjakan terkumpul RM30 di stesen servis BHPetrol yang mengambil bahagian.
  • Kongsi Lebih Banyak, Peroleh Lebih!” program rujukan terhad kepada jumlah 35,000 penebusan sahaja.
  1. Pam & Menang 2.0 dengan BHPetrol
  • Sertai peraduan “Pam dan Menang Kembali 2.0” dan berpeluang memenangi hadiah menarik termasuk Proton Iriz dan perjalanan bersama bintang tempatan Alif Satar ke Dubai.
  • Bahan api jumlah minimum RM40 Infiniti RON 95/ RON 97/Diesel atau mana-mana item dalam BHPetromart untuk menyertai.

*T&Cs apply.